Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Ambiant

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

Ambiant levert laminaat-, parket-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart.

Dat kan alleen als je als Ambiant waarmaakt wat we u beloven; u mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value-for-money. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.
 

Ambiant vloeren, zowel PVC als laminaat, hebben een gegarandeerd lange levensduur. 

Een laminaatvloer van Ambiant blijft in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden: een uiterst betaalbare langetermijninvestering. 

PVC vloeren van Ambiant zijn behoorlijk realistisch dankzij de scantechnieken die heden ten dage worden gebruikt. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van