Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

USP's

Laagste prijs garantie

VloerenVoordelig.nl garandeert 100% de laagste prijsgarantie van heel Nederland en België op het gebied van laminaat en PVC. Door onze sterke relatie met onze leveranciers weten wij u altijd de scherpste prijs te bieden. Vindt u de prijs ergens anders voordeliger? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! Let op: dit geld alleen voorafgaand aan bestelling en is niet van toepassing met terugwerkende kracht.

Advies door experts

Doordat de binnendienst van VloerenVoordelig.nl al vele jaren ervaring heeft op het gebied van laminaat en PVC, kunnen wij u perfect advies geven in iedere situatie. Twijfelt u over de maatvoering of wilt u even overleggen of u de juiste keuze maakt, neem dan contact op via de mail of telefonisch. Via een telefoongesprek of vanaf een foto of plattegrond kunnen wij iedere situatie inschatten en u daarmee voorzien van het juiste advies! De medewerkers zitten iedere werkdag van 09.30 uur t/m 18.00 uur voor u klaar.

Daarnaast beschikt Vloerbedekkingvoordelig.nl over een showroom. Daar kunnen wij u alle producten laten zien zodat u een nog beter beeld krijgt het ruime assortiment en de oneindig vele mogelijkheden.

Meet- en legservice

Twijfelt u over de maatvoering, legrichting of wilt u gewoon de zekerheid dat u de juiste keuze maakt? Dan kunt u gebruik maken van de Meet- en legservice van VloerenVoordelig.nl Wij hebben ervaren stoffeerders in dienst die gespecialiseerd zijn in laminaat en PVC.

Wanneer u de ruimte door ons team laat inmeten, nemen wij uiteraard de volledige verantwoordelijkheid voor de maatvoering. Informeer bij VloerenVoordelig.nl naar de mogelijkheden en kosten.

Gratis bezorging*

VloerenVoordelig.nl bezorgt bij een bestelling van boven de €450,00 volledig gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). U kunt de ochtend van levering bellen voor een indicatie van de  bezorgtijd op het afleveradres, zo hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven.

Uitverkoop-artikelen dienen opgehaald te worden of worden berekend met transportkosten. 

De Transportkosten naar België bedragen, ongeacht uw woonplaats, € 60,00 per bestelling. Het maakt dus niet uit hoeveel producten u bij ons besteld.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van