Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
 

Een ondervloer is heel belangrijk bij het leggen van een laminaatvloer. Een ondervloer is een zachte laag tussen de ondergrond het laminaat. Allereerst heeft de ondervloer een egaliserende functie. Een laminaatvloer moet namelijk altijd op een vlakke vloer gelegd worden. Er zijn vele soorten ondervloeren met elk hun eigen sterke eigenschappen. Reden dat er veel verschillende soorten ondervloer zijn, is dat er per situatie een andere ondervloer gekozen kan worden. Wanneer u bijvoorbeeld een appartement betrekt en u heeft onderburen, zitten er een aantal eisen aan de ondervloer vast. Een ondervloer in een huis heeft weer andere eisen te voldoen. 

Eigenschappen ondervloer

Per situatie kan de keuze voor een ondervloer verschillen. Hieronder een paar eigenschappen waar u op moet letten voor uw keuze:

- Geschikt voor vloerverwarming

- Contactgeluidsisolatie

- Drukweerstand

- Vochtweerstand

- Egaliserende functie

Dit zijn een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Wilt u meer informatie hierover? Dat kan! Stuur geheel vrijblijvend een mailtje, chat met een van onze medewerkers of neem telefonisch contact op via +31 (0)85 8888 075.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van