Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Koop óók bij de grootste van de Benelux

Wat kunt u in onze showroom verwachten?

- 6000+ m2 aan wooninspiratie
- 330 verschillende laminaatvloeren incl. tientallen grote showvloeren van 8 m2 per vloer
- 300 verschillende PVC vloeren incl. tientallen grote showvloeren van 6 m2 per vloer
- Deskundig advies door één van onze productspecialisten
- Gratis Koffiecorner

 

Vloerenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home en heeft recent een compleet vernieuwde showroom. Hofmans at Home is al sinds jaar en dag de grootste van Nederland op het gebied van laminaat, PVC, vloerbedekking (tapijt, vinyl, marmoleum), kunstgras en raamdecoratie!

Hofmans at home heeft sinds kort (herfst 2018) een compleet vernieuwde showroom op het gebied van harde vloeren. Zowel het gedeelte van laminaat, als het PVC heeft een make-over gekregen. Dit alles om de keuze voor u als klant te vergemakkelijken en u een optimale thuisbeleving te laten ervaren.

Zo zijn er 330 verschillende laminaatvloeren op een grote staal (benaming voor een presentatie bord van 60 x 60 cm) te bezichtigen en liggen er tientallen verschillende laminaat vloeren van 8 m2 per vloer op de grond. Er zijn zelfs enkele soorten laminaat die in visgraat gelegd kunnen worden. Naast het laminaat, kunt u ook PVC vloeren in onze showroom bezichtigen. 

De keuze binnen PVC is ook zeer ruim met 300 verschillende PVC-vloeren op een grote staal en tientallen verschillende PVC vloeren zijn zelfs op 6 m2 per vloer te bezichtigen op de grond. Ook binnen het PVC, zijn er vele verschillende vloeren die in visgraat gelegd kunnen worden, zowel met als zonder bies. Uiteraard is er ook een visgraatvloer op groter oppervlak te bezichtigen in onze showroom. 

De vloeren met een groter oppervlak zijn gelegd om uw keuze makkelijker te maken en u als klant te laten ervaren hoe het is om u te bewegen over een bepaalde vloer en een inschatting te geven over de kleur van uw vloer op groter oppervlak. Onze ervaren productspecialisten zullen u van een goed advies voorzien en u helpen de juiste vloer te kiezen voor uw situatie.  

Openingstijden:

 Maandag  9.30 - 18.00 uur 
 Dinsdag  9.30 - 18.00 uur 
 Woensdag  9.30 - 18.00 uur 
 Donderdag   9.30 - 18.00 uur
 Vrijdag  9.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  9.30 - 17.00 uur 
 Zondag  koopzondagen 2024

Adres showroom 'Hofmans at Home':
Beerseweg 10A, Cuijk

Navigatie adres:
Heiligenberg 1, Cuijk

 
 
 
 
 
 
 

 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van