Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Parador

Parador richt zich bij de productie van laminaatvloeren consequent op de behoeften van de meest veeleisende klanten. Hierbij ontstaan creatieve oplossingen met systeem - op basis van eigentijdse technologie, ambachtelijke perfectie en immense ervaring. Dit onderscheidt laminaat van Parador:

Gezond wonen
Laminaat van Parador heeft een houtaandeel van bijna 100% en is daardoor een natuurlijk en duurzaam product. Onze vloeren zijn antistatisch (Classic, Trendtime) en emissiearm. Bij de productie worden uitsluitend gecontroleerde materialen toegepast voor gezond wonen. Door de geringe opbouwdikte van 7 tot 9 mm bij gelijktijdige optimale stabiliteit kan laminaat van Parador overal probleemloos worden toegepast.

Robuust
Verschillende gebruiksklassen bewijzen dat laminaat van Parador ook uitstekend geschikt is voor zware belasting. Parador hecht veel waarde aan de bijzonder hoog gecomprimeerde kernplaat, die betrouwbare vochtbescherming garandeert en hoge belastbaarheid toelaat. Met de voortdurende ontwikkeling van overlays zet Parador maatstaven in de duurzaamheid van laminaatvloeren.

Intelligent
Het nieuwe ontwikkelde gepatenteerde kliksysteem Safe-Lock® PRO zorgt voor nog eenvoudigere en snellere legging van Parador laminaat, zonder gereedschap. Optimale maatvastheid en stabiliteit dankzij de unieke vormvastheid garanderen een duurzaam en perfect resultaat. 

Renovatievriendelijk
Door de geringe opbouwdikte, kwaliteitsafhankelijk van 7 tot 9 mm bij gelijktijdige optimale stabiliteit, kan Parador laminaat overal probleemloos worden toegepast.

Onderhoudsvriendelijk
Het laminaat is uiterst eenvoudig te reinigen en is perfect voor huishoudens met kinderen, allergische mensen en huisdieren. Regelmatig droog reinigen met stofzuiger of veger is doorgaans voldoende.

Made in Germany
Parador hecht waarde aan producten die op eigen locaties in Duitsland worden vervaardigd - helemaal conform eigen inzicht, om met onze eigen knowhow en vakkundigheid de maximale kwaliteit te waarborgen.


Kwaliteit wordt getest
Om de kwaliteit van ons merk voortdurend te kunnen garanderen, ondergaan onze producten ook externe keuringen. Onze kwaliteitseisen gaan daarbij verder dan de wettelijke bepalingen (CE EN 14041:08, conformiteitskenmerk, Émissions dans l’air intérieur), hetgeen de verschillende vrijwillige certificeringen indrukwekkend aantonen.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van