Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
 

Plinten zijn er in veel verschillende soorten om uw vloer netjes af te werken. De plakplint is een veelvoorkomende keuze onder de plinten. Het dekt de naden af tussen de muur en het laminaat. De plakplinten kunnen altijd in bijpassende kleur worden meegeleverd. De plint plakt, zoals het woord al zegt met een zelfklevende rand tegen het laminaat aan. Montage is dus in een handomdraai te doen.

Naast de plakplint, is de MDF Folie Plint ook een veel gekozen plint. Met een hoogte van 70 mm heeft het een elegante uitstraling. Ook deze plint dekt naden af tussen het laminaat en de muur. Montagewijze bij deze plint is iets lastiger. Deze dient verlijmd te worden.

Verder hebben we nog de moderne, eigentijdse en koloniale plint. Deze plinten hebben elk hun eigen vorm en zijn in drie verschillende hoogtes te verkrijgen (70 mm, 90 mm, 120 mm) en heeft altijd een dikte van 15 mm. Deze worden veelal geleverd in een witte kleur (RAL 9010). Deze zijn echter zelf ook te lakken, waardoor u uw kleurkeuze als nog zelf kan bepalen. 

Daarnaast zijn er ook nog plinten/profielen die verschillende aspecten in uw huis/appartement mooier maken. Te beginnen met de overzetplint. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft de plint te verwijderen, kunt u kiezen voor de overzetplint. Deze plint kunt u over de oude plint heenzetten. Deze heeft een hoogte van 55 cm en deze schroef je vast op de oude plint.

Verder heb je nog een dilatatieprofiel. Deze wordt gebruikt bij een overgang van twee vloeren met gelijke diktes. Ook deze is makkelijk te monteren. Deze heeft, net als de plakplint, een zelfklevende rand. Ook het dilatatieprofiel is in bijpassende kleur van uw laminaat mee te leveren. 

Tot slot is er nog een hoeklijnprofiel. Deze wordt gebruikt als eind- en afwerkingsprofiel langs bijvoorbeeld een vloerbedekking of mat. Ook deze worden uiteraard met bijpassende kleur meegeleverd. De hoogte bedraagt 10 mm en het materiaal is geanodiseerd aluminium. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van