Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Meister

Laminaatvloeren van MEISTER staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Daarvoor zorgen wij door een hoge kwaliteitsstandaard bij het verwerken en veel aandacht voor de stijl bij de designkeuze. Ons actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse houtsoorten zoals eik, spar of walnoot en oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, of zelfs metal.

MEISTER-laminaatvloeren uit het premiumsegment zijn bovendien bijzonder ongevoelig voor krassen, antistatisch en geschikt voor vochtige ruimtes.* Vrijwel alle MEISTER laminaatvloeren zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde geluidsreductie.

Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. En het beste: desgewenst gaat hij ook nog eens heel lang mee. U zult het zien: met hoogwaardig laminaat van MEISTER doet u alles goed.

Het laminaat van Meister staat bekend om zijn lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Meister in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Meister is uitermate welgekozen voor intensief gebruik en te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. Het keurmerk van de “Blauer Engel” is toegewezen aan Meister vanwege zijn milieuvriendelijke samenstelling. 


Daarnaast is het natuurlijk mogelijk zelf laminaat te leggen van Meister. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van