Parador

Parador Classic 1050 4V laminaat

Alle Parador laminaat

Parador Classic 1050 4V laminaat

De Classic Parador: twee soorten laminaat met een groef aan alle zijden. De collectie biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Classic 1050 is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Een vloerplank uit deze serie is 1285 millimeter lang, 192 millimeter breed en met een dikte van 8 millimeter, stevig. De Eiken Geschliff en de Country hebben een verfijnde, voelbare houtstructuur. Zo creëren beiden een gevoel van een echte massief houten vloer. Ook de v-groef rondom de plank, zorgt voor de uitstraling van echt hout. 

Parador Classic vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van Classic in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat beide eiken decors uitermate welgekozen zijn voor intensief gebruik, zijn ze te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Classic geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van