Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Parador TrendTime 6 4V 1254825 Eiken Cognac

Deze TrendTime ruimtelijke interpreteert moderne inrichtingstrends en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock clicksysteem. Lees meer

Profiteer van de beste Parador prijzen uit de Benelux, neem direct contact op met één van onze productspecialisten!

  • Laminaat 1254825 Eiken Cognac
  • Normaal: € 39,95 Nu: € 35,96 per m²
  • 2,67 m² per pak (prijs/pak: € 96,11)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Parador TrendTime 6 4V 1254825 Eiken Cognac

  • -
  • -
  • Donkerbruin
  • 32
  • 25
Deze TrendTime ruimtelijke interpreteert moderne inrichtingstrends en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock clicksysteem. TrendTime is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals keuken, slaapkamer, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Een vloerplank uit deze serie is extra stevig. De vloer heeft een verfijnde, voelbare houtstructuur en bezorgt zo het gevoel van een massief houten vloer. Ook de v-groef aan de lange zijden van de plank, zorgt voor de uitstraling van echt hout. Bovendien zorgen bovenstaande eigenschappen voor een ogenschijnlijk grotere ruimte.

Parador TrendTime vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van TrendTime in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze Eiken Zand uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van TrendTime geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend is deze Eiken Zand een exclusieve, betrouwbare laminaatvloer.

Technische specificaties:
Afmetingen (lxb): 2200 mm x 243 mm
Dikte: 9 mm
V-Groef: 4V
Gebruikersklasse: 23 - 31
Pakinhoud: 2.67 m2
Type: Scheepsvloer
Vloerverwarming: Ja
Garantie: 25 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van