Parador

Parador Trendtime 8 laminaat

Deze Parador collectie biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. De vloer is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Hij heeft een verfijnde, voelbare houtstructuur. Zo creëert de vloer een gevoel van echt massief hout. Ook de v-groef aan de lange zijden van de plank, zorgt voor de uitstraling van echt hout. 

Parador vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van Parador in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze Eiken lichtgrijs landhuisvloer uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Parador geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend is deze Eiken lichtgrijs landhuisvloer een exclusieve, betrouwbare laminaatvloer.
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van