Parador

Parador TrendTime 5 4V laminaat

Deze TrendTime 5 serie bestaat uit drie kwaliteitsvloeren met een subtiele groef. Dankzij het safe-lock systeemis hij eenvoudig te plaatsen. De collectie interpreteert moderne inrichtingstrends en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock clicksysteem. TrendTime is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals keuken, slaapkamer, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Een vloerplank uit deze serie is rechthoekig en 630 millimeter lang, 330 millimeter breed en met een dikte van 8 millimeter, stevig. Het betreft een laminaatvloer die haast niet afwijkt van echte natuurstenen en zo een fascinerend uiterlijk creëert. 

Parador TrendTime vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur: ze blijven in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer herplaatst wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze plank uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van TrendTime geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie.
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van