Parador

Parador Classic 1050 laminaat

Deze Parador laminaatvloer presenteert vier verschillende kleuren vloeren.  De Classic bestaat uit houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Classic 1050 is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamers, keukens, kleine kantoren, woonkamers en hotelkamers. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Een vloerplank uit deze serie is 1285 millimeter lang, 192 millimeter breed en met een dikte van 8 millimeter, stevig. Elke plank heeft een verfijnde, voelbare houtstructuur. Zo creëert het een gevoel van een echte massief houten vloer. 

Parador Classic vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Hierdoor blijft een vloer van Classic in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze laminaatsoort uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Classic geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van