Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Parador Classic 1050 4V 1601441 Lariks Wit

Deze Parador Classic - laminaatvloer maakt deel uit van de tweedelige collectie van Classic 1050 4V. Lees meer

Profiteer van de beste Parador prijzen uit de Benelux, neem direct contact op met één van onze productspecialisten!

  • Laminaat 1601441 Lariks Wit
  • Normaal: € 30,40 Nu: € 27,36 per m²
  • 2,49 m² per pak (prijs/pak: € 68,20)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Parador Classic 1050 4V 1601441 Lariks Wit

  • -
  • -
  • 23
  • 25
  • 0
  • Beige
Deze Parador Classic - laminaatvloer maakt deel uit van de tweedelige collectie van Classic 1050 4V. Deze collectie biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Classic 1050 is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.Een vloerplank uit deze serie is 1285 millimeter lang, 192 millimeter breed en met een dikte van 8 millimeter, stevig. De - heeft een verfijnde, voelbare houtstructuur. Zo creëert het een gevoel van een echte massief houten vloer. Ook de v-groef rondom de plank, zorgt voor de uitstraling van echt hout.Parador Classic vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van Classic in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze - uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Classic geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend is deze - een exclusieve, betrouwbare laminaatvloer.Technische specificaties:

Afmetingen (lxb): 1285 mm x 192 mm

Dikte: 8 mm

Gebruikersklasse: 23 - 32

Pakinhoud: 2.5 m2

Type: Scheepsvloer

Vloerverwarming: Ja

Garantie: 10 jaarBent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van