Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Forbo Allura Click Love Life 60 x 31.7 62485CL5

Allura Click geeft je de keuze uit verschillende plankmaten, maar het handige clicksysteem maakt het mogelijk deze eventueel zelf te leggen. Lees meer

Profiteer t/m 2 oktober van 15% korting op Forbo PVC

  • PVC click vloeren 62485CL5
  • Normaal: € 62,40 Nu: € 56,16 per m²
  • 1,90 m² per pak (prijs/pak: € 106,70)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Forbo Allura Click Love Life 60 x 31.7 62485CL5

Allura Click geeft je de keuze uit verschillende plankmaten, maar het handige clicksysteem maakt het mogelijk deze eventueel zelf te leggen. De oersterke verbinding zorgt voor een strak maatvast resultaat. Bovendien kun je een compleet eigen ontwerp leggen. Geef je fantasie alle ruimte.

Elke plank en tegel heeft een natuurlijk & mat reliëf wat een authentieke steen- of houtlook geeft. En vanwege de 0,4 slijtlaag is de vloer geschikt voor elke ruimte in het huis.

Projectgebruik
Binnen de Click serie van Allura is er ook een versie met een dikke slijtlaag. Deze is meer geschikt voor projecten, bedrijven of winkels. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen via de mail, chat of per telefoon.

Technische specificaties
Dikte: 5 mm
Dikte slijtlaag: 0,4 mm
Lengte x breedte: 60 cm x 31,7 cm
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van