Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Forbo Allura Circle 0,7 (50 x 50) 63586DR7 grey terrazzo circle

De Forbo Allura Circle collectie is een luxieuze PVC van Forbo. Lees meer

Upload je plattegrond en ontvang <24 uur je offerte op maat

  • PVC Vloeren 63586DR7 grey terrazzo circle
  • Normaal: € 57,90 Nu: € 49,22 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 147,66)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Forbo Allura Circle 0,7 (50 x 50) 63586DR7 grey terrazzo circle

  • 23 (Zwaar woongebruik);
  • B fl-s1;
  • 50 x 50
  • Wonen;

De Forbo Allura Circle collectie is een luxieuze PVC van Forbo.
Van klassiek steen tot modern cement de Allura collectie heeft voor ieder interieur een passende kleur.
Door de circel mogelijkheid kun je nu ook verschillende dessins met elkaar samenvoegen. Dit zorgt voor een fris nieuw uiterlijk van het vinyl en kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan.
De circel is 40cm in diameter en kan gemixt worden met alle andere kleuren van de Allura collectie. Geheel naar jouw wens.

Specificaties:
Gebruikersclassificatie: 23 - 34 - 43
Brandclassificatie: Bfl-S1
Slipweerstand: R10
DIkte: 2.5 mm
Dikte slijtlaag: 0.7 mm
Afmetingen: 50 x 50 cm

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van