Plan hier je showroom afspraak


BerryAlloc Eternity Canyon Light Grey 62001333

Deze waterbestendige vloer heeft de voordelen van écht hout met de gebruiksvriendelijkheid van laminaat. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat Canyon Light Grey 62001333
  • Normaal: € 38,95 Nu: € 35,06 per m²
  • 1,47 m² per pak (prijs/pak: € 51,53)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Eternity Canyon Light Grey 62001333

  • 4
  • 6
  • 5414404199027

Deze waterbestendige vloer heeft de voordelen van écht hout met de gebruiksvriendelijkheid van laminaat. Deze collectie is bestand tegen zwaar woongebruik en projectgebruik!


Wens je onze vloeren op groot formaat te zien terwijl je advies krijgt van specialisten? Bezoek dan onze showroom, de grootste van de Benelux!


Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties:


- Geschikt voor vochtige ruimtes

- 5G Loc kliksysteem

- Geschikt voor zwaar woon- & projectgebruik

- 4 Voegen

- Geschikt voor vloerverwarming

- 6 Jaar garantie

- Pakinhoud: 1,47 m2

- Afmetingen plank: 128,8 x 19 x 0,12 cm


 Tip: Houd bij bestellen altijd rekening met een snijverlies van 10%!  

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van