Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Timbermate Timbermate Excel 415180

De complete ondervloer voor hout- en laminaatvloeren! Timbermate Excel is van hoge kwaliteit, gemaakt van een hoogwaardig rubber mengsel in combinatie met de unieke Vapourstop dampdichte laag waardoor Lees meer
  • Ondervloeren 415180
  • Normaal: € 9,89 Nu: € 8,96 per m²
  • 15,07 m² per pak (prijs/pak: € 135,00)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Timbermate Timbermate Excel 415180

De complete ondervloer voor hout- en laminaatvloeren! Timbermate Excel is van hoge kwaliteit, gemaakt van een hoogwaardig rubber mengsel in combinatie met de unieke Vapourstop dampdichte laag waardoor het gebruik van een extra pu-folie overbodig wordt. De onzichtbare geluidsbarrière van Timbermate Excel geeft 23 dB aan geluidsreductie, getest volgens de the British Standard norm (BS). Timbermate Excel is voorzien van de unieke Vapourstop dampdichte laag welke 10 keer meer waterbestendig is dan een 200 micron pu-folie. Dit is van groot belang voor de bescherming van de houten- of laminaatvloeren tegen opstijgend vocht of waterdamp ten einde onherstelbare schade na installatie te voorkomen. Eenmaal geïnstalleerd biedt Timbermate Excel ook in geval van kleine oneffenheden een ideale ondervloer waarop laminaat of hout eenvoudig gelegd kan worden. Timbermate Excel geleid geen elektriciteit en is brandvertragend.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van