Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Tarkett Woodstock Handbrushed Pine Natural - 510019002

Met een speciale reliëftechniek laat de Woodstock laminaatcollectie de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra opvallen. Lees meer

Bel voor de scherpste aanbieding

  • Laminaat Handbrushed Pine Natural - 510019002
  • Normaal: € 35,95 Nu: € 30,50 per m²
  • 1,99 m² per pak (prijs/pak: € 60,95)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Tarkett Woodstock Handbrushed Pine Natural - 510019002

Met een speciale reliëftechniek laat de Woodstock laminaatcollectie de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra opvallen. Het karakter van hout wordt benadrukt met zachte en zijdeachtige tinten. Onze laminaatvloeren worden behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, waardoor ze goed bestand zijn tegen strepen, vlekken en krassen. Dus geschikt voor zowel de slaapkamer, woonkamer, werkkamer, keuken, overloop en kinderkamer. Daarnaast is deze vloer geschikt voor normaal projectgebruik, vloerverwarming en zwenkwielen. Bovendien gaat leggen eenvoudig en snel met een simpel 2-lock-kliksysteem!

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van