Plan hier je showroom afspraak


Tarkett Long Boards Garonne Oak - 510016005

De Long Boards-laminaatcollectie heeft de uitstraling van klassieke en vintage houtsoorten met een extra lange plankmaat waardoor uw woonruimte groter lijkt. Lees meer

Bel voor de scherpste aanbieding

  • Laminaat Garonne Oak - 510016005
  • Normaal: € 29,95 Nu: € 25,50 per m²
  • 2,44 m² per pak (prijs/pak: € 62,10)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett Long Boards Garonne Oak - 510016005

De Long Boards-laminaatcollectie heeft de uitstraling van klassieke en vintage houtsoorten met een extra lange plankmaat waardoor uw woonruimte groter lijkt. Onze laminaatvloeren zijn voorzien van een supersterke melamine beschermingslaag en daardoor bestand tegen strepen, vlekken en krassen. Daardoor is deze vloer niet alleen geschikt voor zwaar woongebruik maar ook normaal projectgebruik - inclusief vloerverwarming en zwenkwielen. De stroken zijn voorzien van een eenvoudig 2-lock-kliksysteem.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van