Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Swiss Krono Elegance Arosa Oak 3030

De Elegance is een 8 mm dikke laminaat vloer. Lees meer

Swiss Krono laminaat voor de beste prijs? Bel 085 8888 075

  • Laminaat Arosa Oak 3030
  • 22,95 per m²
  • 2,02 m² per pak (prijs/pak: € 46,36)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Swiss Krono Elegance Arosa Oak 3030

De Elegance is een 8 mm dikke laminaat vloer. Met een plankbreedte van 24,4 cm creëert het sfeer en ruimte in huis. De vloer met een diepe synchroon structuur dat de houtnerf volgt geeft het effect van een geborstelde houten vloer. De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren en het laminaat is geschikt zowel zwaar woon- als projectgebruik.Wens je onze vloeren op groot formaat te zien terwijl je advies krijgt van specialisten? Bezoek dan onze showroom in Cuijk - een van de grootste vloerspeciaalzaken van de Benelux.


 Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 

- Afmeting plank: 138 x 24,4 x 0,8 cm 

- Pakinhoud: 2,02 m2 

- 6 Panelen per pak 

- 25 Jaar garantie 

- Bijzonderheden: Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20 graden Celsius. 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van