Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Swiss Krono Coyote Trend Oak Grey 3126

Bent u opzoek naar een sterk laminaat voor een goede prijs? Dan ben je met de Coyote collectie aan het juiste adres. Lees meer

Swiss Krono laminaat voor de beste prijs? Bel 085 8888 075

  • Laminaat Trend Oak Grey 3126
  • 17,50 per m²
  • 2,40 m² per pak (prijs/pak: € 42,00)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Swiss Krono Coyote Trend Oak Grey 3126

  • 4
  • 9
  • 15
  • 31
Bent u opzoek naar een sterk laminaat voor een goede prijs? Dan ben je met de Coyote collectie aan het juiste adres. Deze kwaliteit is geschikt voor uw slaap-, woonkamer of keuken. Daarnaast is het ook geschikt voor projectgebruik. Deze 7 mm dikke laminaat vloer is uitgerust met een 4-zijdige groef die verkrijgbaar is in vier prachtige decors.   

 Hieronder vind je alvast de belangrijkste producteigenschappen: 


- Afmetingen plank: 138 x 19,3 x 0,7 cm 

- Pakinhoud: 2,40 m2 

- 9 Panelen per pak 

- 15 Jaar garantie

- Minimaal 48 uur acclimatiseren. Verwerking niet onder de 20 graden Celsius. 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van