Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Saffier Estrada ES536 Detroit Oak 1082016

Deze Classic Oak vloer maakt deel uit van de driedelige serie Saffier Estrada. Lees meer

Profiteer nu van de beste Saffier prijzen uit de Benelux

  • Laminaat ES536 Detroit Oak 1082016
  • Normaal: € 24,50 Nu: € 20,83 per m²
  • 2,46 m² per pak (prijs/pak: € 51,27)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Saffier Estrada ES536 Detroit Oak 1082016

  • 32
  • 20
  • 1
Deze Classic Oak vloer maakt deel uit van de driedelige serie Saffier Estrada. De dessins in deze collectie laten zich eenvoudig plaatsen dankzij het kliksysteem. Bovendien is Estrada uiterst geschikt voor intensief huishoudelijk of zakelijk gebruik.
De lengte van een plank bedraagt 126 centimeter en daarbij is hij met 24,4 centimeter, kenmerkend breed. Het laminaat heeft een dikte van 8 millimeter. Aan de lange zijdes van de plank bevindt zich een subtiele microgroef. Het laminaat is antistatisch met een matlook en heeft een voelbare structuur. In totaliteit zorgen deze structuur, matlook, afmetingen en groefjes voor een stijlvolle uitstraling van een ware houten vloer.
Saffier Estrada heeft een gegarandeerd lange levensduur. De laminaatcollectie staat garant voor ruim twintig jaar ervaring waardoor de hedendaagse collectie van alle markten thuis is. De serie sluit aan op de laatste woontrends en wordt geproduceerd volgens de laatste normen. Hierdoor blijven vloeren in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer herplaatst wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Ook is het oppervlak onderhoudsvriendelijk. Plaatsing in combinatie met vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. De Estrada wordt geleverd met 20 jaar garantie. Zodoende is deze Classic Oak van een zeer betaalbare langetermijninvestering.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van