Plan hier je showroom afspraak


Parador Basic 200 1426414 Acacia Grijs

De Basic 200 vloer is een serie met 5 verschillende dessins. Lees meer

Profiteer van de beste Parador prijzen uit de Benelux, neem direct contact op met één van onze productspecialisten!

  • Laminaat 1426414 Acacia Grijs
  • Normaal: € 19,42 Nu: € 17,48 per m²
  • 2,99 m² per pak (prijs/pak: € 52,59)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Parador Basic 200 1426414 Acacia Grijs

  • -
  • Acacia Grijs
  • 31
  • 10

De Basic 200 vloer is een serie met 5 verschillende dessins. De dessins hebben elk hun eigen mooie kleur. Elke houtstructuur is modern en helder. De dikte van dit laminaat is 7 mm. Een vloer van Parador herbergt veel kwaliteit: zijn goed belastbaar, makkelijk in onderhoud en eenvoudig zelf te plaatsen.


Wist je dat onze vloeren op groot formaat te bewonderen zijn in onze 7600 m2 showroom? 


Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 


- Afmetingen (lxb): 1285 mm x 194 mm

- Dikte: 7 mm

- Gebruikersklasse: 23 - 31

- Pakinhoud: 2.99 m2

- Type: Scheepsvloer

- Vloerverwarming: Ja

- Garantie: 10 jaar

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van