Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Forbo Marmoleum® Click 30x30 333355 Rosemary Green

Onze Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en simpel te onderhouden. Lees meer

Meer dan 25 m2 Forbo Marmoleum Click nodig? Bel ons voor de beste prijs van de Benelux
  • Marmoleum Click 333355 Rosemary Green
  • Normaal: € 88,90 Nu: € 75,57 per m²
  • 0,63 m² per pak (prijs/pak: € 47,61)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Forbo Marmoleum® Click 30x30 333355 Rosemary Green

Onze Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en simpel te onderhouden. Het gladde oppervlak is makkelijk schoon te maken terwijl de prachtige kleuren niet vervagen met de tijd. Marmoleum Click is beschikbaar in 23 kleuren en 3 paneel groottes wat de deur opent voor een unieke vloer.
Marmoleum Click verbetert tevens de leefomgeving voor mensen met allergiën zoals astma. Niet alleen is Click anti-statisch (en daarmee makkelijk stofvrij te houden) maar bevat het ook de bacteriostatische eigenschappen zodat bacteriën geen kans krijgen.

Constructie
Marmoleum Click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5 mm Marmoleum toplaag.

Geweldige ontwerpmogelijkheden
Met 23 kleuren zijn er vele mogelijkheden voor Marmoleum Click. Click wordt geleverd in 30x30 cm, 30x60 cm en 30x90 cm panelen. Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Marmoleum Click maakt al je creatieve dromen in een handomdraai stralende werkelijkheid.

Antistatisch & bacteriostatisch
Door de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click is het een goede keuze voor u en uw omgeving. Marmoleum Click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën. Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Dit verbetert bovendien de luchtkwaliteit. Door de bacteriostatische eigenschappen weert Click het verspreiden van bacteriën.

Natuurlijke ingrediënten
Marmoleum houdt van het leven en is er daarom erg zuinig op. Marmoleum Click is dan ook gemaakt met de allerbeste natuurlijke grondstoffen zoals: lijnzaadolie, hars, kalk, jute en milieuvriendelijke pigmenten. Dit maakt de vloer tot een van de meest natuurlijke en duurzame vloeren.

Duurzame vloerbedekking
Onze Marmoleum Click vloeren zijn mooi, robuust en erg sterk met een totale dikte van 9,8 mm. Door het duurzame productieproces en de lange levensduur, waarbij de uitstraling behouden blijft, is Marmoleum Click een van de duurzaamste vloerbedekkingen. En bij een verhuizing kan het ook nog eens meeverhuisd worden.

Comfortabel
Dankzij de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click voelt de vloer niet koud aan. Deze neemt de omgevingstemperatuur aan, waardoor uw huis knus en warm voelt. Onze Marmoleum Click vloer kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming. Het is een vloerbedekking die comfortabel onder de voeten aanvoelt, ideaal om op te leven en te spelen.

Makkelijk te onderhouden
Marmoleum Click is een gemakkelijke vloer om schoon te houden. De speciale coating maakt dat stofwissen en vlek verwijderen voldoende zijn om de vloer er perfect uit te laten zien. Door het makkelijke onderhoud blijven de kleuren helder en zullen niet vervagen.

17dB geluidsreductie
Marmoleum Click heeft een goede geluidsreductie van 17 dB waardoor het een rustige vloerbedekking is. Je kunt zelfs verbeterde geluidsisolatie eigenschappen van 21dB bereiken door Marmoleum Click op een Forbo Foam onderlaag te installeren, waardoor het contactgeluiden tot een minimum wordt beperkt. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.


Vloerverzorging
Marmoleum Click is eenvoudig en efficiënt te reinigen. Belangrijk is wel dat de vloer goed wordt onderhouden. Verwijder vlekken altijd direct met een vochtige doek. Wij adviseren stof en ander losliggend vuil met een stofwisser/swiffer te verwijderen. Stofzuigen mag natuurlijk ook. Periodiek de vloer moppen met een neutraal reinigingsmiddel en vuile water opnemen.
Incidenteel kan de vloer gereinigd worden door te schrobben met een neutraal reinigingsmiddel, neem vervolgens het vuile water op en mop na met schoon water.

Verdere specificaties die voldoen aan de eisen van EN 14041
Totale dikte: 9,8 mm
Huishoudelijk gebruik: 23
Commercieel gebruik: 33
Indrukbestendigheid: <0,15 mm
Bureaustoelgeschikt: Ja
Geschikt voor vloerverwarming: Ja
Afmetingen: 30x30 - 60x30 - 90x30
Brandgedrag: Cfl-s1
Warmtegeleidingcoefficient: 0,15 W/m-K
Geluidreductie: >17 dB
Slipweerstand: R9
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van