Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Egger Kingsize tegel vgroef 8 mm 312 Ceramic Wit

De Kingsize tegel is uitgevoerd met een 5-zijdige v-groef wat een tegel-effect creëert. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode: LAMINAAT en profiteer van 15% korting.

 • Laminaat 312 Ceramic Wit
 • 28,95 per m²
 • 2,53 m² per pak (prijs/pak: € 70,71)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Egger Kingsize tegel vgroef 8 mm 312 Ceramic Wit

 • -
 • -
 • 32
 • 20
 • Beige
 • 5
 • Klik
 • 6

De Kingsize tegel is uitgevoerd met een 5-zijdige v-groef wat een tegel-effect creëert. Deze kwaliteit is beschikbaar in 5 verschillende dessins dat passen in ieder interieur.  


Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken op groot formaat? Kom gerust langs. 


Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 

- Afmetingen plank: 129,2 x 32,7 x 0,8 mm 

- Pakinhoud: 2,53 m2 

- 6 Panelen per pak

- 20 Jaar garantie

- Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder de 20 graden celsius. 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van