Plan hier je showroom afspraak


Product niet leverbaar

Egger Classic vgroef 7 mm 1013 Historic Pine

Dankzij de verhoudingen van deze plank is de classic collectie voor iedere ruimte geschikt. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode: LAMINAAT en profiteer van 15% korting.

  • Laminaat 1013 Historic Pine
  • 17,50 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 43,40)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Egger Classic vgroef 7 mm 1013 Historic Pine

  • -
  • -
  • Beige

Dankzij de verhoudingen van deze plank is de classic collectie voor iedere ruimte geschikt. Dit model is geschikt voor vloerverwarming en kan worden toegepast in woonruimtes maar ook zakelijke doeleinden zoals werkkamers. Wil je een ruimte groter laten lijken? Ga dan voor deze classic vloer! 

Wens je onze vloeren op groot formaat te bewonderen terwijl je advies krijgt van specialisten? Bezoek dan onze showroom - de grootste van de Benelux. 
Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 
- Afmetingen plank: 129,2 x 19,2 x 0,7 cm 
- Pakinhoud: 2,48 m2 
- 10 Panelen per pak
- 15 Jaar garantie 
- Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder de 20 graden Celsius. 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van