Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


COREtec Naturals 803 Grain 228003

Sound Core® is de Unieke COREtec®-technologie, met extra geluiddempend karakter! De collectie is stijlvol, niet te onderscheiden van echt hout, ultrastabiel met een uitstekende dimensionale stabilitei Lees meer

Ontdek het nieuwe COREtec, onze specialist helpt je graag.
Profiteer t/m 11 juni van 15% korting

  • PVC click vloeren 803 Grain 228003
  • Normaal: € 64,85 Nu: € 55,13 per m²
  • 2,66 m² per pak (prijs/pak: € 146,85)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

COREtec Naturals 803 Grain 228003

Sound Core® is de Unieke COREtec®-technologie, met extra geluiddempend karakter! De collectie is stijlvol, niet te onderscheiden van echt hout, ultrastabiel met een uitstekende dimensionale stabiliteit, is akoestisch, waterdicht en omvat 0,55 mm hoogwaardige slijtlagen! De pakinhoud van deze collectie bedraagt 2,664 m2 met 12 panelen.

Wens je onze PVC vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van