Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

BerryAlloc Trendline XXL 6005 White Washed Oak

De planken van de Trendline XXL collectie is uitgevoerd met een 4-zijdige vgroef en beschikbaar in 6 verschillende dessins. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat 6005 White Washed Oak
  • 24,95 per m²
  • 2,95 m² per pak (prijs/pak: € 73,60)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk BerryAlloc laminaat in onze 7600 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!
Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

BerryAlloc Trendline XXL 6005 White Washed Oak

  • 4
  • Klik
  • 20
  • 32

De planken van de Trendline XXL collectie is uitgevoerd met een 4-zijdige vgroef en beschikbaar in 6 verschillende dessins.De vloer is geschikt voor zwaar woongebruik en normaal projectgebruik. Daarnaast is het geschikt voor vloerverwarming.


Wens je onze vloeren op groot formaat te zien? Bezoek dan onze showroom in Cuijk. Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties:


- Afmetingen plank: 203,8 x 24,1 x 0,8 cm 


- Pakinhoud: 2,95 m2 


- 5 Panelen per pak


- 20 Jaar garantie


- Minimaal 48 uur laten acclimatiseren, verwerking niet onder de 20 graden Celsius.  

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van