Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


BerryAlloc Eternity Long Cracked XL Donker Grijs 62001337

Met deze spatwaterbestendige vloer met extra dikke en lange planken met diepe houtstructuur zal er voor zorgen dat je levenslang kunt genieten van deze vloer! Deze vloer is namelijk geschikt voor inte Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat Cracked XL Donker Grijs 62001337
  • Normaal: € 40,95 Nu: € 36,86 per m²
  • 1,55 m² per pak (prijs/pak: € 57,13)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Eternity Long Cracked XL Donker Grijs 62001337

  • 4
  • 23
  • 4
  • 5414404199065
Met deze spatwaterbestendige vloer met extra dikke en lange planken met diepe houtstructuur zal er voor zorgen dat je levenslang kunt genieten van deze vloer! Deze vloer is namelijk geschikt voor intensief gebruik. Profiteer van alle voordelen van echt hout zonder de nadelen. Wens je onze vloeren op groot formaat te bewonderen? Bezoek onze 7600 m2 showroom waar vloeren op groot formaat te bewonderen zijn.

Hieronder vind je de belangrijkste productspecificaties:
- Pakinhoud: 1,55 m2
- Panelen per pak: 4
- Geschikt voor zwaar woon- & projectgebruik
- Waterbestendig
- Levenslange garantie
- PEFC gecertificeerd
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van