Plan hier je showroom afspraak


Belakos The Rigid The Rigid Wood 15

Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Lees meer
  • PVC click vloeren The Rigid Wood 15
  • Normaal: € 47,95 Nu: € 40,75 per m²
  • 2,40 m² per pak (prijs/pak: € 97,82)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Belakos The Rigid The Rigid Wood 15

  • Middenbruin
Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Het plaatsen van een vloer is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt uw vloer direct installeren over een bestaande vloer of een vloer met kleine oneffenheden. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig. Door de duurzame en waterbestendige eigenschappen van deze veelzijdige vloer is hij geschikt voor elke leefruimte.

Technische specificaties:
Garantie: 25 jaar
Pakinhoud: 2,4 m2
Kliksysteem: Unilin
V-Groef: V4
Afmetingen plank: 152.4 x 22.5 cm
Dikte: 6 mm
Slijtlaag: 0,55 mm
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van