Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Amtico Spacia Stone Ceramic Coal

De collectie van Amtico Stone is zeer uitgebreid. Lees meer
  • PVC Vloeren Ceramic Coal
  • Normaal: € 39,95 Nu: € 36,95 per m²
  • 2,50 m² per pak (prijs/pak: € 92,38)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Amtico pvc vloeren in onze 7600 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!
Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Amtico Spacia Stone Ceramic Coal

De collectie van Amtico Stone is zeer uitgebreid. Daarnaast is de slijtlaag van 0,55 mm een belangrijk punt. Deze zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Technische specificaties
Totale dikte: 2,5 mm
Slijtlaag: 0,55 mm
Afmetingen: 304.8 x 304.8 mm / 457.2 x 457.2 mm
Gebruikersklasse: 23 - 33 - 42
Gewicht: 3400 g/m2
Antislip: R10
Geluidsreductie: 3dB
Pakinhoud: 2,5 m2
Garantie: 25 jaar

LET OP!
Bij deze collectie zijn er mogelijkheden tot verschillende maten tegels. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met ons.

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van