Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Ambiant Ingelstad XB Goud Eiken 5245252219

Deze kwalitatief sterke laminaat vloer met een moderne, matte uitstraling onderscheidt zich door de extra brede planken van 32,6 cm met een lengte van 138 cm. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Laminaat Goud Eiken 5245252219
  • 25,95 per m²
  • 2,25 m² per pak (prijs/pak: € 53,89)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Ambiant Ingelstad XB Goud Eiken 5245252219

  • 4
  • Push-down
  • 32
  • 5

Deze kwalitatief sterke laminaat vloer met een moderne, matte uitstraling onderscheidt zich door de extra brede planken van 32,6 cm met een lengte van 138 cm. Deze collectie is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.


Wens je onze vloeren op groot formaat te zien terwijl je advies krijgt van productspecialisten? Bezoek dan onze showroom - de grootste vloer-speciaalzaak van de Benelux. 


Hieronder vindt je alvast de belangrijkste product eigenschappen: 

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor normaal projectgebruik 

- Afmeting plank: 138 x 32,6 x 0,8 cm 

- Pakinhoud: 2,25 m2 

- 5 Panelen per pak

- All-over oppervlakte structuur

- 4 zijde-V groef

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van