Ambiant Expression Collection Murcia

Deze exclusieve - vloertegel maakt deel uit van de 6-delige collectie van Ambiant Expression 6050. Lees meer

  • Laminaat Murcia
  • 22,95 per m²
  • 2,05 m² per pak (prijs/pak: € 46,97)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Expression Collection Murcia

  • -
  • 4V
  • 32
  • 20
  • Pushdown
  • Middenbruin
Deze exclusieve - vloertegel maakt deel uit van de 6-delige collectie van Ambiant Expression 6050. De trendgeoriënteerde serie is eenvoudig te plaatsen in vertrekken als huiskamer, hal en keuken dankzij het Click Megalock systeem. De - is uitermate geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik.

Een antistatische tegel uit deze serie is 605 millimeter lang, 282 millimeter breed en 8 millimeter dik. Rondom bevindt zich een subtiele v-groef. Daarnaast heeft hij een voelbare reliëf.

Ambiant Expression vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Ambiant in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Ambiant geleverd worden met 15 jaar fabrieksgarantie. Al met al vormt de Expression een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Productspecificaties
Structuur: Overall
Clicksysteem: Pushdown
Lengte: 605 mm
Breedte: 282 mm
Dikte: 8 mm
Pakinhoud: 2,047 m2
Velling: 4V
Gebruikersklasse: 23 - 32
Garantie: 20 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van