Plan hier je showroom afspraak


Ambiant Expression Collection Almeria - 5199640219

Deze exclusieve vloertegel maakt deel uit van de 6-delige collectie van Ambiant Expression. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode: LAMINAAT en profiteer van 15% korting

  • Laminaat Almeria - 5199640219
  • 23,95 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 49,10)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Expression Collection Almeria - 5199640219

  • 32
  • 20
  • -
  • -
  • Beige
Deze exclusieve vloertegel maakt deel uit van de 6-delige collectie van Ambiant Expression. Deze serie is eenvoudig te plaatsen in vertrekken als huiskamer, hal en keuken dankzij het Click Megalock systeem. De Expression is uitermate geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik.De belangrijkste productspecificaties voor u op een rij:

Structuur: Overall

Clicksysteem: Pushdown

Pakinhoud: 2,047 m2

Panelen per pak: 12

Gebruiksklasse consumenten: 23 - Zwaar woongebruik

Gebruiksklasse projecten: 32 - Normaal projectgebruik

Garantie: 20 jaar

Velling: 4VWenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van