Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


VT Wonen Wide Board Natural 6200100119

Het levendige patroon van deze vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden en is beschikbaar in vier prachtige dessins. Lees meer
  • PVC Vloeren Natural 6200100119
  • 45,95 per m²
  • 3,72 m² per pak (prijs/pak: € 170,93)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

VT Wonen Wide Board Natural 6200100119

  • 1525x305x2,5 - 0.55mm
  • 23 (Zwaar woongebruik);34 (Intensief project gebruik);41 (Licht industrieel gebruik);
  • B fl-s1;
  • 8

Het levendige patroon van deze vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden en is beschikbaar in vier prachtige dessins. De Wide Board collectie van VT Wonen kenmerkt zich door de extra brede planken waardoor iedere ruimte groter lijkt. 


Wens je onze vloeren op groot formaat te bewonderen terwijl je advies krijgt van productspecialisten? Bezoek dan onze showroom - de grootste van de Benelux. 


Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 

- Afmetingen plank: 152,5 x 30,5 x 0,25 cm 

- Pakinhoud: 3,72 m2 

- Panelen per pak: 8 

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor normaal- tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor intensief projectgebruik 

- Levenslange garantie 

- Natuurgetrouwe oppervlakte structuur (EIR)Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van