Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


VT Wonen Basic Dark Grey 6207625119

Het gemak van PVC maar de uitstraling van beton? Het is mogelijk met deze PVC beton-look tegel van VT Wonen. Lees meer
  • PVC Vloeren Dark Grey 6207625119
  • 45,95 per m²
  • 4,18 m² per pak (prijs/pak: € 192,07)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

VT Wonen Basic Dark Grey 6207625119

  • 23 (Zwaar woongebruik);34 (Intensief project gebruik);42 (Normaal tot zwaar industrieel gebruik);
  • B fl-s1;
  • 91,4 x 45,7 x 0,25
  • 10
  • Wonen;

Het gemak van PVC maar de uitstraling van beton? Het is mogelijk met deze PVC beton-look tegel van VT Wonen. Deze collectie is overigens ook beschikbaar in een click versie! 


 Wens je onze PVC vloeren op groot formaat te zien terwijl je advuies krijgt van productspecialisten? Bezoek dan onze showroom - de grootste vloeren speciaalzaak van de Benelux. 


Hieronder vindt je de belangrijkste product specificaties: 

- Afmetingen plank: 91,4 x 45,7 x 2,5 

- Pakinhoud: 4,181 m2 

- 10 Panelen per pak

- Allover oppervlakte structuur

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor intensief projectgebruik 

- Geschikt voor incidenteel gebruik van zwenkwielen

- Levenslange garantie! 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van