Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


VT Wonen Basic XL Dark Grey 6206525119

Met deze extra grote beton-look PVC tegel creëer je de uitstraling van een betonnen vloer met de gemakken van PVC. Lees meer
  • PVC Vloeren Dark Grey 6206525119
  • 45,95 per m²
  • 5,01 m² per pak (prijs/pak: € 230,21)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

VT Wonen Basic XL Dark Grey 6206525119

  • 23 (Zwaar woongebruik);34 (Intensief project gebruik);42 (Normaal tot zwaar industrieel gebruik);
  • B fl-s1;
  • 91,4 x 91,4 x 0,25
  • 6
  • Wonen;

Met deze extra grote beton-look PVC tegel creëer je de uitstraling van een betonnen vloer met de gemakken van PVC. Wens je onze vloeren op groot formaat te zien terwijl je advies krijgt van productspecialisten? Bezoek dan onze showroom - de grootste woon-speciaalzaak van de Benelux. 


 Hieronder vindt je alvast de belangrijkste product specificaties:

- Afmetingen plank: 91,4 x 91,4 x 0,25 cm 

- Pakinhoud: 5,01 m2

- 6 Panelen per pak

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor intensief projectgebruik 

- Geschikt voor incidenteel gebruik van zwenkwielen 

- Allover oppervlakte structuur

- Levenslang garantie!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van