Therdex Stone Rustique (100 cm x 100 cm) 10023

De Therdex Stone heeft een echte stenen uitstraling. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren 10023
  • 44,95 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 179,80)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Stone Rustique (100 cm x 100 cm) 10023

De Therdex Stone heeft een echte stenen uitstraling. Dit mooie PVC is in de eerste oogopslag niet te onderscheiden van een echt stenen/plavuizen vloer.

Voordelen
Onderhoudsarm
Demping van loopgeluid met 5 dB(A)
15 jaar garantie
Zeer breed toepasbaar
Natuurgetrouwe nabootsing van het hout
Registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is.
Voorzien van vellingskanten (V_Groef) de lange zijden van de plank
Woongebruik: 23 - Zwaar
Projectgebruik: 33 - Zwaar
Zwenkwielen: Geschikt

Technische specificaties
Vloerbedekking: Heterogeen PVC
Embossing: registered embossed
Afwerking: matte PU lak
Designs: hout
Dikte totaal: 2.5 mm
Dikte PU laag: 0.55 mm
Afmetingen (cm): 100 cm x 100 cm
Inhoud: 4 st. | 4 m²
Brandgedrag: Bfl-S1
Vloerverwarming: tot max. 27°C

Wens je onze PVC vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van