Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Therdex Rigid Click Series (91 cm x 45 cm) C10013

Therdex introduceert de Rigid Serie. Lees meer
  • PVC click vloeren C10013
  • 59,95 per m²
  • 1,64 m² per pak (prijs/pak: € 98,20)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Rigid Click Series (91 cm x 45 cm) C10013

Therdex introduceert de Rigid Serie. Verscheidende items vertaald vanuit de bestaande collectie naar een nieuw concept met nieuwe specificaties. Deze serie bestaat uit 20 items van verschillende hout en steen-tinten die zijn voorzien van een IXPE onderlaag, daardoor is geen ondervloer meer nodig en kunnen de planken gemakkelijk en direct worden weergegeven op alle egale ondervloeren zoals plavuizen, cementdek, etc.Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!Alle voordelen op een rij:

- Registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is.

- Voorzien van vellingskanten (V_Groef) de lange zijden van de plank

- Onderhoudsarm: gemak dient de mens

- Demping van loopgeluid met 5 dB(A)

- 15 jaar garantie

- Zeer breed toepasbaar

- Natuurgetrouwe nabootsing van het hout

- Zwenkwielen: Geschikt voor intensief gebruik

- Woongebruik: 23 - Zwaar

- Projectgebruik: 33 - ZwaarTechnische specificaties

- Vloerbedekking: Heterogeen PVC

- Embossing: registered embossed

- Afwerking: matte PU lak

- Designs: hout

- Dikte totaal: 6 mm

- Dikte PU laag: 0,55 mm

- Afmetingen (cm): 151,8 x 23,6

- Inhoud: 6 st. - 2,139 m2

- Kleuren: 4

- Brandgedrag: Bfl-S1

- Vloerverwarming: tot max. 27 graden
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van