Therdex Rigid Click Series (121 cm x 22 cm) C4030

Therdex introduceert de Rigid Serie, die voorzien is van een IXPE onderlaag. Lees meer
  • PVC click vloeren C4030
  • Normaal: € 49,95 Nu: € 42,46 per m²
  • 1,62 m² per pak (prijs/pak: € 68,65)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Rigid Click Series (121 cm x 22 cm) C4030

Therdex introduceert de Rigid Serie, die voorzien is van een IXPE onderlaag. Hierdoor is geen ondervloer meer nodig en kunnen de planken gemakkelijk en direct worden weergegeven op alle egale ondervloeren zoals plavuizen, cementdek, etc. De collectie bestaat uit verschillende hout en steen-tinten.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

De voordelen op een rij:
- Onderhoudsarm!
- Demping van loopgeluid met 5 dB(A)
- 15 jaar garantie
- Zeer breed toepasbaar
- Natuurgetrouwe nabootsing
- Geschikt voor vloerverwarming
- Geschikt voor intensief gebruik van zwenkwielen
- Geschikt voor zwaar woon- en project gebruik
- Registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is
- Voorzien van vellingskanten (V_Groef) de lange zijden van de plank

Technische specificaties
Vloerbedekking: Heterogeen PVC
Embossing: registered embossed
Afwerking: matte PU lak
Designs: hout
Dikte totaal: 6 mm
Dikte PU laag: 0,55 mm
Afmetingen (cm): 151,8 x 23,6
Inhoud: 6 st. - 1,617 m2
Kleuren: 8
Brandgedrag: Bfl-S1
Vloerverwarming: tot max. 27 graden
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van