Uniek: Deze vloer is op 6 m² vloeroppervlak te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Therdex Regular 3 series 3040
Kies een dessin:

Therdex Regular 3 series 3040

Kwalitatief hoogwaardig als de exclusive lijn. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren 3040
  • 37,95 per m²
  • 3,35 m² per pak (prijs/pak: € 126,94)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Regular 3 series 3040

  • 21 (Licht woongebruik);
  • 15
Kwalitatief hoogwaardig als de exclusive lijn. Het verschil zit in de structuur en het reliëf. In tegenstelling tot de exclusive serie zijn bij deze planken de noesten niet voelbaar aanwezig, maar een “algemeen” relief.

Voordelen
Onderhoudsarm!
Demping van het loopgeluid met 5dB(A)
15 jaar garantie
Zeer breed toepasbaar
Deep embossed: algemeen voelbaar en zichtbaar reliëf
Voorzien van vellingkanten (V-Groef) aan 4 zijden van de plank
Natuurgetrouwe nabootsing van het hout

Technische specificaties
Vloerbedekking: heterogeen PVC
Embossing: deep embossed
Afwerking: matte PU lak
Dessins: hout
Dikte totaal: 2.5 mm
Dikte PU laag: 0,55mm
Afmetingen: 121,9 x 22,8
Inhoud: 12 st. | 3.345m2
Kleuren: 6
Brandgedrag: Bfl-S1

Wens je onze PVC vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste vloer-speciaalzaken van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van