Therdex LooseLay 100 cm x 100 cm LL220

Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren LL220
  • 59,95 per m²
  • 2,00 m² per pak (prijs/pak: € 119,90)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex LooseLay 100 cm x 100 cm LL220

  • 21 (Licht woongebruik);
Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd. De 5 mm. dikke planken hoeven alleen maar in een laagje antislip gelegd te worden.

Voordelen
- Tot 3x sneller te verleggen en daarom ideaal voor oppervlakken waar snelle installatie gevraagd wordt
- Vereist weinig voorbereiding aan ondervloer en er is geen lijm benodigd (alleen anti-slip)
- Plank of tegel kan hergebruikt worden
- Bij schade makkelijk te vervangen
- Geschikt voor intensief gebruik van zwenkwielen
- Geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik

Technische specificaties
Vloerbedekking: heterogeen PVC
Embossing: universal embossed
Afwerking: matte PU lak
Designs: hout en steen
Dikte totaal: 5 mm
Dikte PU laag: 0,55 mm
Afmetingen steen (cm): 100 x 100
Inhoud: 2 st. | 2 m²
Kleuren hout: 4
Kleuren steen: 6
Brandgedrag: Bfl-S1
Vloerverwarming: tot max 27°C

Wens je onze PVC vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste vloer-speciaalzaken van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van