Therdex Design Series (45 cm x 91 cm) 4592

Met recht mag de Design Serie wel de meest bijzondere collectie van Therdex genoemd worden. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren 4592
  • 44,95 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 169,15)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Design Series (45 cm x 91 cm) 4592

Met recht mag de Design Serie wel de meest bijzondere collectie van Therdex genoemd worden. Bijzondere vormen en structuren geven elke ruimte een zeer bijzonder karakter. Een groot praktisch voordeel van deze vloer is dat het product als planken of tegels geleverd wordt. Dus geen puzzel van allerlei delen, maar eenvoudig te installeren!

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u rustig inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

Specificaties:
Afmetingen (cm): 91,44 x 45,72
Inhoud: 9 st. | 3,763 m2
Kleurcode: Conform kleur en materiaalstaat
15 jaar garantie
Onderhoudsarm!
Antislip
Registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is.
Universal embossed: algemeen voelbaar en zichtbaar relief
Voorzien van vellingskanten (V-Groef) aan 4 zijden van de plank
Demping van loopgeluid 5dB(A)
Slipweerstand (klasse): DS Antistatisch
Zwenkwielen: Intensief gebruik
Gebruiksklasse consumenten: 23 - zwaar woongebruik
Gebruiksklasse project: 33 - intensief project gebruik
Gebruiksklasse industrieel: 42 - normaal tot zwaar industrieel gebruik
Brandgedrag: Bfl-S1
Vloerverwarming: Geschikt
Dikte totaal: 3 mm
Dikte PU laag: 0,55 mm
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van