Therdex Basic 4.2 - series 4250

De basis collectie van Therdex is onderhoudsarm, heeft een robuust karakter, en is leverbaar in vier verschillende kleuren. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren 4250
  • 29,95 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 125,34)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Basic 4.2 - series 4250

De basis collectie van Therdex is onderhoudsarm, heeft een robuust karakter, en is leverbaar in vier verschillende kleuren.

Specificaties
Vloerbedekking: heterogeen PVC
Embossing: deep embossed - algemeen voelbaar en zichtbaar reliëf
Zeer breed toepasbaar
Natuurgetrouwe nabootsing van het hout
Afwerking: matte PU lak
Pak-inhoud: 15 st. | 4.185 m²
Dikte totaal: 2 mm
Dikte PU laag: 0,3 mm
Afmetingen: 121,9 x 22,8 x 0,20 cm
Demping van loopgeluid met 5 dB(A)
Garantie (jaren): 10
Gebruiksklasse consumenten: 23 - zwaar woongebruik
Gebruiksklasse project: 31
Brandwerendheid: BFL - S1
Zwenkwiel geschikt: Ja - intensief gebruik
Anti-slip: DS
Vloerverwarming: Ja

Wens je onze PVC vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste vloer-speciaalzaken van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van