Tarkett Rigid Starfloor Click Ultimate - Tegel Stylish Oak Natural

Starfloor Click Ultimate, Tarkett's nieuwe Rigid Composite Core PVC collectie, is de ultieme vloeroplossing voor intensief gebruikte woonruimten. Lees meer
  • PVC click vloeren Stylish Oak Natural
  • Normaal: € 52,95 Nu: € 45,01 per m²
  • 1,26 m² per pak (prijs/pak: € 56,71)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett Rigid Starfloor Click Ultimate - Tegel Stylish Oak Natural

Starfloor Click Ultimate, Tarkett's nieuwe Rigid Composite Core PVC collectie, is de ultieme vloeroplossing voor intensief gebruikte woonruimten. Het kliksysteem en de nieuwe robuuste constructie maken deze collectie bijzonder geschikt voor renovaties omdat het gemakkelijk en snel te installeren is op nagenoeg elke ondervloer. De Ultimate Rigid PVC collectie geeft het interieur niet alleen een mooie basis, maar absorbeert dankzij zijn ingebouwde akoestische rug veel geluid en is shock- en waterproof.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:
- Eenvoudig te reiniger
- Geschikt voor serres en wintertuinen
- 100% waterproof
- Supersterke toplaag
- Geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik & renovaties
- Geschikt voor zwenkwielen
- Geschikt voor vloerverwarming
- Antistatisch
- Geluiddempend
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van