Plan hier je showroom afspraak


Tarkett iD Inspiration 55 - Tegel (50 x 50 cm) English Oak Natural

PVC vloeren zijn uiterst flexibel. Lees meer

Benieuwd naar de ALL-IN prijs? Neem direct contact met ons op

  • PVC Vloeren English Oak Natural
  • Normaal: € 39,95 Nu: € 33,96 per m²
  • 3,50 m² per pak (prijs/pak: € 118,86)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett iD Inspiration 55 - Tegel (50 x 50 cm) English Oak Natural

PVC vloeren zijn uiterst flexibel. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor jouw woonkamer, de keuken, hal of slaapkamer. Tarkett biedt een breed assortiment stroken en tegels met hout- of steendessins en voelbaar reliëf. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij het reliëf precies het decor van de stroken of tegels volgt. Het verschil met echt hout is daardoor bijna niet te onderscheiden. Ook is er een keuze uit brede of juist extra lange planken. De bovenlaag is UV-verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien zijn onze PVC vloeren vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

De belangrijkste eigenschappen voor jou op een rij:
- Brede en extra lange planken
- Supersterke toplaag
- Praktisch en duurzaam
- Eenvoudig te reinigen
- Pakinhoud: 3.50 m2
- Breedte plank (cm): 50
- Lengte plank (cm): 50
- Geschikt voor zwenkwielen
- Geschikt voor vloerverwarming
- Brandgedragklasse: 1
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor normaal projectgebruik
- Geschikt voor trappen
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van