Uniek: Deze vloer is op 6 m² vloeroppervlak te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Stralon Triple XL 50901 Barley
Kies een dessin:

Stralon Triple XL 50901 Barley

Lange stroken in drie verschillende breedtes geven je ruimte een eigenzinnige uitstraling. Lees meer
  • PVC Vloeren 50901 Barley
  • 44,95 per m²
  • 3,96 m² per pak (prijs/pak: € 178,00)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Stralon Triple XL 50901 Barley

  • 21 (Licht woongebruik);
Lange stroken in drie verschillende breedtes geven je ruimte een eigenzinnige uitstraling.

Triple XL is een trendy koploper uit de serie. De vloeren kenmerken zich door een natuurlijke houtstructuur die door het contrast in zowel tint als kleur de ruimte een levendige uitstraling geven. Een extra speels element wordt verkregen door de combinatie van de drie verschillende breedtes.

Technische specificaties
Gebruiksklasse: 23/32
Slijtlaag: 0,55mm
3 stroken: 1800x140x2,5mm
6 stroken: 1800x185x2,5mm
3 stroken: 1800x230x2,5mm
Pak: 12 stroken = 3,96m²
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van