Plan hier je showroom afspraak


Product niet leverbaar

Savensa 8 mm V2, 19 breed SC541023 Country Oak

Savensa is het huismerk van VloerenVoordelig. Lees meer
  • Laminaat SC541023 Country Oak
  • Gratis ondervloer!
  • Normaal: € 20,95 Nu: € 16,95 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 33,78)
Gratis ondervloer
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Savensa 8 mm V2, 19 breed SC541023 Country Oak

  • 32
  • 25
  • Beige
  • -
  • -
Savensa is het huismerk van VloerenVoordelig. Het laminaat van Savensa is van zeer goede kwaliteit en is in vele soorten en maten te verkrijgen. Deze veelzijdigheid biedt u vele opties op een mooie vloer. Ook met de verschillende diktes kunt u veel kanten op. Savensa biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met Savensa haalt u een natuurlijk uiterlijk in huis. Zowel hout- als steenstructuur.

De velling 2V en dus voorzien van groeven. De gebruikersklasse voor privégebruik is 23. Dat betekent dat het geschikt is voor intensief gebruik. Voor commercieel gebruik is het 32, dat betekent dat het voor normaal gebruik. De garantie voor deze serie bedraagt 20 jaar. Bijzonderheden zijn dat het zowel geschikt is voor in de woonkamer als voor licht projectgebruik. De afmetingen (b/h/d) zijn als volgt: 193x1291x8. De pakinhoud is 1.9930. De prijs voor één pak staat gelijk aan de pakinhoud keer de verkoopprijs.

Geschikt voor vloerverwarming
Alle vloeren van Savensa zijn geschikt voor vloerverwarming. Laat je door onze specialisten adviseren voor de juiste ondervloer!

Bijzonderheden
Bij de volgende modellen zit er een klein verschil in de pakinhoud: SCB 549003 Silver - SCB 549236 Oak - SCB 549005 Stone. Hier is de pakinhoud namelijk 2.22 m². De overige specifiacties komen overeen met de andere modellen.

Technische specificaties
Afmetingen (b/h/d): 193x1291x8
Pakinhoud: 1.9330
Velling: 2V
Bijzonderheden: Geschikt voor woonkamer en lichtprojectgebruik
Garantie: 20 jaar
Gebruikersklasse privé: AC3 Klasse 23
Gebruikersklasse commercieel: AC3 Klasse 32
Geschikt voor vloerverwarming: Ja

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van