Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Savensa
Savensa Home Line: kwaliteit zonder franje

De gedachte achter ons huismerk Savensa Home Line is heel simpel. We brengen kwaliteit terug tot de absolute essentie. In het geval van laminaat: een uitstekende vloer, zonder franje. Geen kostbare reclamecampagnes. Geen dure distributiekantoren. Geen dik betaalde vertegenwoordigers.

Wij kopen onze vloeren groot in, rechtstreeks bij de meest vooraanstaande Europese fabrikanten. Dat stelt jou in staat om een topkwaliteit vloer in huis te halen, voor een prijs die gemiddeld 23% lager ligt dan een merkvloer van vergelijkbare kwaliteit.

Een bijkomend voordeel is dat we vrijwel alle Savensa vloeren  uit voorraad kunnen leveren. Normaal gesproken heb je de vloer van jouw keuze al binnen 1 à 2 dagen in huis.

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van dit concept. Vooral door mond-tot-mondreclame van tevreden klanten. Want zoals we al zeiden: wij doen niet aan dure marketingcampagnes.

Daarnaast geldt Savensa steeds vaker als de eerste keuze van professionele vloerleggers. Daar zijn we minstens zo trots op, want als iemand een deskundig oordeel kan geven dan is het wel de kritische professional!

Daarom kies je voor een Savensa laminaatvloer:
√    Gemiddeld 23% goedkoper* dan een vergelijkbare merkvloer
√    Doorgaans binnen 1 à 2 dagen in huis
√    Aanbevolen door professionals
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van