Saffier Mercato MC500 Beijing Oak

De Saffier Mercato heeft vooral rustiek houten decors. Lees meer
  • PVC Vloeren MC500 Beijing Oak
  • 28,95 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 109,05)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Saffier Mercato MC500 Beijing Oak

De Saffier Mercato heeft vooral rustiek houten decors. De Mercato collectie heeft decors met een mooie houtstructuur die realistisch aanvoelt. Samen met een matte uitstraling is deze collectie sfeervol en mooi in een klassiek interieur. Mercato wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, wat zorgt voor optimaal gebruiksgemak. De collectie heeft warme en lichte decoren, zodat er voor iedere smaak een keuze is. Sprekende decoren zonder V-groef.

Technische specificaties
Gebruiksklasse: W32
Toplaag 0,30mm
Strook: 1212x222x2,0mm
Pak: 14 stroken = 3,767m²
Pallet: 84 pakken = 316,43m²
Geen V-groef
Extra matte houtstructuur
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van